Centenar Romania

ULTIMAORA

Octombrie 2017

BINE ATI VENIT!

Facultatea Poliție de Frontieră

Facultăţii de Poliţie de Frontieră îi revine obligaţia, onorantă dealtfel, ca pe lângă pregătirea de specialitate pe care o asigură pentru principalul beneficiar, IGPF, să se preocupe şi de pregătirea de specialitate a tinerilor studenţi care vor lucra în Direcţia Generală de Paşapoarte şi în Inspectoratul General pentru Imigrări.

Aceasta se realizează în cadrul Departamentului Poliţie de Frontieră, Imigrări, Paşapoarte şi Pregătire Schengen care funcţionează în cadrul Facultăţii şi la a cărei conducere a fost desemnat domnul comisar conferenţiar universitar doctor SERGIU VASILE. În cadrul departamentului îşi desfăşoară activitatea didactică ofiţeri cu pregătire şi experienţă vastă, precum domnii comisari şef lector universitar doctor GABRIEL PEREȘ şi ROBERT UNGUREANU.

De asemenea, menţionăm că în organizarea Facultăţii este structurat şi un al doilea departament, şi anume Departamentul de limbi străine la a cărei conducere a fost desemnată doamna comisar şef conferenţiar universitar doctor CARMEN CHERVASE şi care prin funcţionarea sa asigură pregătirea în domeniul limbilor străine pentru toţi studenţii din Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.