Romania2019.eu

Date decontact

Academia de Poliţie
„Alexandru Ioan Cuza”
Aleea Privighetorilor, nr. 1A
Cod 014031, Sector 1, Bucureşti
Fax (+40) 021.317.55.17
Telefon (+40) 021.317.55.23

Inregistrare
Pentru participarea la lucrările conferinței, înregistrarea tuturor participanților este obligatorie. Vă rugăm să alegeți tipul de participare intenționată și să completați toate datele solicitate în formulare.

 • Înregistrare tip A (LISTENER)pentru participanții care doresc să asiste la lucrările conferinței, fără lucrare. Taxa include accesul la lucrările conferinței, certificatul de participare, pauzele de cafea, masa de prânz din data de 27.04.2016.
  Taxa pentru participarea tip A este de 75 RON/ persoană
  Click aici pentru inregistrare tip A

 • Înregistrare tip B (PUBLISHER) - pentru persoanele care nu pot participa la conferință fizic, dar care doresc trimiterea unei lucrări spre publicare în volumul conferinței. Taxa include publicarea unei lucrări, certificatul de participare, mapă etc.
  Taxa pentru participarea tip B este de 130 RON/ lucrare acceptată. Pentru autorii cu două lucrări acceptate (în calitate de prim-autor), taxa este de 200 RON/ ambele lucrări.
  Click aici pentru inregistrare tip B

 • Înregistrare tip C (PRESENTER) - include accesul la lucrările conferinței, mapa conferinței, publicarea unei comunicări în volumul conferinței, certificat de participare, fotografia de grup, pauzele de cafea, masa de prânz din data de 27.04.2017.
  Taxa pentru participarea tip C este de 180 RON/ persoană. Pentru persoanele cu două lucrări acceptate (in calitate de prim-autor), taxa este de 250 RON, ambele lucrări.
  Click aici pentru inregistrare tip C

 • Înregistrare tip D (COMPANY) - pentru PERSOANE JURIDICE (taxa include accesul la conferință, pauzele de cafea, prânzul din data de 27.04.2017 pentru două persoane, expunerea de produse/ bannere/ flyere/ prezentare în cadrul sesiunilor conferinței – în raport de opțiunea de participare).
  Taxa pentru participarea tip D este de 800 RON per organizație.
  Click aici pentru inregistrare tip D